Albert Rius [+]
Enginyer Industrial per la Universitat Politècnica de Barcelona.
www.100x100.net

Vinculat a la finalització dels seus estudis a la enginyeria en el camp de la modelització, el 1996 comença a treballar a Internet fundant Global Net Consulting, una de les empreses pioneres en el desenvolupament web, primer amb àmbit local i posteriorment a nivell internacional com a Fenomen.

Participació directa en el disseny i desenvolupament de tot tipus de projectes a l'àmbit del e-business, com la presència corporativa a la xarxa, projectes de gestió del coneixement o start up's, com va ser per exemple teleprix.com, del que va ser co-fundador.

Actualment director y fundador de 100x100.net, empresa de disseny i desenvolupament global de projectes a Internet, amb la missió d'ajudar a les empreses a treure profit de l'us d'Internet, sempre amb un focus dirigit al foment de l'innovació amb resultats.

A nivell docent va co-dissenyar i dirigir el primer Master d'e-Business de l'Escola Virtual d'Empresa (Les Heures) a més a més de participar com a ponent en diversos seminaris sobre les noves tecnologies.

De vocació emprenedora ha portat a terme altra tipus projectes com per exemple la direcció del projecte MiniTransat de l'Hugo Ramón, que el va portar a ser millor navegant de l'any el 2005.